Tag: Belbezuesi i hutuar

Gjuha e trupit

A eshte serioz ne qellimet e tij kundruall jush, apo deshiron vetem argetim te shkurter. Vleresojeni mashkullin qe ju pelqen ne baze te sjelljeve, gjesteve dhe mimikes se tij, per ta marre …