Tag: bekini

Kostumet e banjës për këtë verë

Sipas dizajnerëve brazilianë, të cilët idetë e tyre i kanë prezantuar në Javën e modës së atjeshme, për sezonin e ardhshëm do të barten kostumet e banjës me më pak material që janë bartur …

Kostumet e plazhit për veren e 2010

Në tendencë në modën e plazhit janë bikini miks, kostumet “e shkurtuara”, pamje marinarësh dhe stampat ekzotike. Ndërsa ngjyra e plazhit do të jetë blu. Bikini. Janë shumë seksi, …