Tag: Bare Faced Beauty

Kremërat për fytyrë

Makijazhet e fundit qe përmbajnë minerale natyrore ua bëjnë një fytyre më të bukur. Ju mund te dukeni te bukur dhe të kujdeseni për lëkurën tuaj në të njëjtën kohë, sepse ky krem nuk përmban …