Tag: Banja me qumësht

Bukuria është një lojë

Vajzat ujë dhe sapun nuk ikin kurrë nga moda. Mjafton një kapje flokësh e thjeshtë, , dy mollëza të kuqe dhe një shkëlqyes buzësh me nuancë të artë, për të besuar që jeni 20 vjet. Sot, bëhet …