Tag: balsami

Pse përdoret balsami?

Balsami dhe shampoja na ndihmojnë apo jo për t’i zhdukur? Autorja shkruan se mënyra e vetme për t’i eliminuar është prerja e flokëve. Por ekspertët mbështesin idenë se një balsam i mirë …