Tag: balsami i ri për buzë

Balsam i ri me shije të birrës

Hulumtuesit pohojnë se birra, pavarësisht një sasie të caktuar të alkoolit që përmban, mund të ndikojnë në pamjen e meshkujve dhe femrave. Kështu, balsami i ri për buzë, përmban ekstrakt të …