Tag: Ballukja

Koha për balluke

Ballukja është trendi për festa. Për të pasur një pamje koherente dhe ndryshe, këshillohet që të shkoni me vrap te parukieri për të bërë edhe ju balluke. Ballukja është gjëja e duhur për të …