Tag: balluke

Balluket në 5 mënyra

Që nga e historia e largët, mbretëresha e Egjiptit, Kleopatra, krahas stilit të vet të flokëve ka mbajtur balluke. Dhe që atëherë, balluket nuk kanë dalë nga moda. I mbajnë të gjithë dhe …