Tag: Bakteret rizistuese ndaj antibiotikëve

Bakteret rezistuese ndaj barnave

Mjekët dhe shkencëtarët në mbarë botën thonë se kohët e fundit ka pasur një rritje të ndjeshme të numrit të baktereve që janë bërë rezistuese ndaj antibiotikëve. Sëmundje dikur të …