Tag: Aspirina

Aspirina ul rrezikun nga kanceri

Një dozë e vogël aspirine në ditë, 75 miligramë, do të reduktonte kuotën e vdekjeve që vijnë nga kanceri. Një studim i kryer në Universitetin e Oksfordit dhe në qendra të tjera ka zbuluar …

Si te heqim zbokthi

Zbokthi është një defekt, të cilin askush nuk është i gatshëm ta përballoj. Ndonjëherë produktet specifike që ju mund të provoni qëllojnë të jenë shumë agresivë për flokët tuaj, veçanërisht …