Tag: Artriti Rheumatoid

Artriti reumatik

Kjo sëmundje ndikon gjithashtu në ekonominë familjare të vetë pacientit dhe të kujdesit shëndetësor Artriti Rheumatoid është një sëmundje inflamatore autoimune kronike, e cila prek …