Tag: Arti i dekorimit te thonjve

Arti i dekorimit te thonjve

Arti i dekorimit te thonjve ka ekzistuar qe ne kohet antike, mendohet qe te paret qe e kane perdorur kete art kane qene kinezet dhe egjiptianet. Per keto popuj, perdorimi i lyerjes se …