Tag: arrat kundër kolesterolit

Lajthitë dhe arrat kundër kolesterolit

Një studim amerikan ka treguar se konsumimi i rregullt i produkteve arrore (arra, bajame, lajthi), zvogëlon nivelin e kolesterolit në gjak. Ato janë shumë të shëndetshme, ndërsa konsumimi …