Tag: Aromat

Masazhi relaksues

Streset e përditshme, lodhja dhe mundimi i tepërt rrisin presionin e gjakut. Herë pas here njeriut i nevojitet të relaksohet. Dhe mënyra më e mirë për tu relaksuar, është masazhi relaksues. …

Aromat, pjesa e padukshme e karakterit tonë

Aromat i shtojnë karakterit tonë një dimension më shumë, na identifikojnë me lule, mjedise ekzotike, vende, persona. Aromat janë pjesë e pandarë e jetës sonë. Janë fillimisht ato natyrale …