Tag: Aroma

Këshilla kundër djersitjes

Jetojmë në kohën e një kulti të trupit të pastër. Të kesh aromë natyrale nuk është aspak e këndshme, përderisa në Amerikë mund t’ju hedhin në rrugë nëse djersiteni. Industritë për prodhimin …

Imazhi i aromave

Ja disa gra të bukura mishërojnë natyrën e botës femërore, duke u marrë “hua” nga firmat më të njohura të botës së modës dhe kozmetikës, për t’u bërë imazhi i aromave, duke filluar që nga …

Tërheqja seksuale mes njerëzve

Cilët janë elementet që ndikojnë në tërheqjen seksuale mes njerëzve? A mjafton vetëkontrolli për të shmangur një kontakt shpirtëror apo fizik? Janë pikërisht hormonet ato që janë përgjegjëse …