Tag: Arganit mbi floke

Vaj per floke te thate

Flokeve te thate do ti duhej kure efikase dhe e cila zgjate. Vaji i arganit eshte produkti me i mire natyral dhe kozmetik nder trajtimet per floket e thate dhe te ashper. Te mirat e vajit te …