Tag: aplikimi

Ku duhet të aplikohet bronzeri

Make up-i na ndihmon që ti fshehim të gjitha të metat e fytyrës dhe të dukemi shumë bukur sidomos gjatë mbrëmjeve të verës. Aplikojmë pudër dhe bronzer, penel, remel, hije për mollëzat, hije …