Tag: Andropauza

Misteret e burrit në andropauzë

Andropauza, ose klimaksi mashkullor, është një shqetësim shëndetësor shumë kritik për burrat dhe për gratë që i duan këta burra. Ajo shfaqet në çdo moshë duke filluar nga 30 vjeç e lart. …

Andropauza

Në moshën 40-vjeçare niveli i testosteronit ulet dhe “menopauza mashkullore” bëhet një rrezik konkret. Lodhje, depresion, ulje e dëshirës seksuale. Për meshkujt kjo çështje mbetet ende tabu. …