Tag: Andrologu

Infertiliteti

Sipas gjinekologëve, meshkujt dhe femrat mund të kenë njësoj probleme. Fatkeqësisht, shkaku shihet vetëm te femrat Është krijuar ideja sikur femra është fajtorja gjithnjë për faktin se një …