Tag: Alkooli

Katër truqe për këmbë pa kallo

Me siguri që ndonjëherë ju ka ndodhur të keni blerë këpucë dhe vetëm pasi që i keni veshur një herë, keni kuptuar që ju shkaktojnë kallo? Përveç kësaj keni paguar shumë të konsiderueshme …