Tag: aksesoret per nusen

Te martohesh per Shen Valentin

Keni planifikuar te martoheni dhe do te zgjidhni daten? Romantiket mund te zgjadhin daten e 14 shkurtit, ose diten kur jane takuar apo diten qe jane lidhur per here te pare. Por ka nga …