Tag: aksesore te shendriteshem blu

Tendencat e reja te modes

Tendecat e fundit per vitin 2009-20010 jan ngjyrat blu e hapur dhe blu e mbyllur. Per kete dimer jan ne mode palltot ne ngjyre blu, kepucet te lart,aksesore te shendriteshem blu,gjithashu …