Tag: aksesor

Aksesor nga Fenton 2012

Pamjes suaj i mungon një aksesor glamuroz? Ky koleksion bizhuterish ju jep mundësinë ju që të krijoni një set tepër elegant dhe klasik për stilin tuaj. Dana Lorenz është një ndër talentet që …