Tag: aknet

Aknet

Arsyeja më e fortë pse kemi akne, është STRESI! Trajtat e tyre ndryshojnë dhe variojnë nga karakteristikat dhe përmasat. Ato mund të shfaqen në moshën e pubertetit, por nuk janë të pakta …

Hudhra kundra akneve

Hudhra shumë e domosdoshme për trajtimin e fytyrës me akne, deri më tani mbase nuk e  keni ditur rëndësinë e saj, por ajo ndihmon tepër për të eliminuar bakteret që shkaktojnë aknet në …

Si të kujdesemi për aknet?

Aknet janë sëmundje e mirëfilltë e lëkurës dhe si e tillë duhet kuruar. Në estetikë ky fenomen quhet “lulëzim”. Trajtat e akneve ndryshojnë nga karakteristikat e përmasat. Shkaqet kryesorë …