Tag: aklete

Këtë verë në trend veshjet sportive

Femrave për të qenë sa më “trendy” nuk duhet t’i mungojnë dollapit të tyre pantallonat në formë tutash, të prera nga një copë e vetme dhe të lehta për t’u veshur Nuk ishin pak, por të …