Tag: AGOPUNTURA

Truket per tu pastruar

Shiheni në pasqyrë dhe nuk ndiheni rehat me veten? Veshjet ju ngushtojnë në “pikat kritike” të trupit dhe pas vakteve e keni barkun të fryrë si top futbolli? Nuk dilni rregullisht në banjë …