Tag: Agime Gjikolli Haxhijakupi

Trajtimet e fytyrës

Trajtimet e fytyrës, rigjallërojnë dhe tonifikojnë lëkurën tuaj duke luftuar kundër efekteve të ambientit që ushtrohen mbi lëkurën delikate të fytyrës.Agime Gjikolli Haxhijakupi ;Spec.e …