Tag: Agatha dhe Blue Man

Kostumet e banjës për këtë verë

Sipas dizajnerëve brazilianë, të cilët idetë e tyre i kanë prezantuar në Javën e modës së atjeshme, për sezonin e ardhshëm do të barten kostumet e banjës me më pak material që janë bartur …