Tag: Acidi ialuronik

Acidi ialuronik, oksigjeni i femrave

Fenomeni botoks eshte mjaft i perhapur ne Hollivud. Shume aktore, per te ruajtur freskine dhe rinine, u nenshtrohen nderhyrjeve kirurgjikale Kjo per te cilen po flasim eshte ceshtje mjaft …