Tag: Accent Nail

Accent Nail

Tendenca kult per thonjte kete sezon vjen nga Amerika, nese ju kane pelqyer tonet e forta dhe te ndezura, per te cilat ju kemi folur, nuk mund te qendroni indiferente ndaj kesaj mode. …