Tag: 9 keshilla per zbokth

9 keshilla per zbokth

Si per femrat ashtu dhe per meshkujt, eshte pa dyshim nje “armik” antipatik, qe shpesh influencon edhe ne humorin tone. Edhe pse mund te jete e veshtire, nuk duhet te …