Tag: 5 gabime që meshkujve

5 gabime që meshkujt i bëjnë në shtrat

1- Nuk bëjnë atmosferë para se të kenë marrëdhënie. Për këtë këshillohet: të jesh i qetë, të dëgjosh muzikë të qetë dhe diçka për të pirë. Sa më e natyrshme të jetë kjo skenë, po aq më shumë …