Tag: 30 mije hapa ne jave

Ecje per moshat e thyera

30 mije hapa ne jave, tru gjithnje aktiv, ushqim i shendetshem dhe qendrimi ne ajer te paster atje ku nuk ka smog. Kjo eshte formula e te qenurit gjithnje i ri, pa u plakur, pavaresisht se …