Tag: 10 vështrimet

10 vështrimet ‘Smokey Eyes’

Ke disa kohë që po kërkon një teknikë për të trukuar sytë, një teknikë që fsheh defektet e vogla dhe që të jep një pamje sensuale dhe të thellë njëkohësisht? Bëhet fjalë për Smokey Eyes, …