Syzet sy maceje, trendi më i fundit

Syzet sy maceje, trendi më i funditSyzet janë një aksesor që plotësojnë më së miri pamjen tonë.

Stilisti Eric Daman, i serialit, “Gossip Girl” dhe së fundmi i “The Astronaut Wives Club” është një film i cili trajton ngjarjet e ndodhura në vitet 50.

Syzet e ngushta, me skelet të tejdukshëm apo të gjera, syzet sy maceje, edhe sot ashtu sikurse në atë periudhë, janë një trend i fuqishëm.

Syzet sy maceje, trendi më i fundit

Kjo është një formë universalisht zbukuruese, sepse këto proporcione, theksojnë mollëzat, janë ose jo të ngritura.