Stilet kreative dhe moderne për flokë

Hyrjen në Vitin e Ri mund ta festoni edhe me frizurë të re, por që atëherë të keni pamjen që e dëshironi duhet që më parë të përgatiteni, që t’i lini flokët t’u rriten apo të zgjidhni ngjyrën e re dhe moderne.

Për këtv viti parashihet që të jenë në modë ngjyrat paksa më të errëta.

Forma dhe vëllimi arrihet me përzierjen e toneve të ngjyrave, ndërsa për efekt edhe më modern duhet të shtoni edhe disa nuanca të ngjyrave jokenovencionale për flokët si rozë, blu apo e gjelbër.