Stilet e flokëve trendi më i fundit i sezonit

Stilet e flokëve trendi më i fundit i sezonitModeli i flokëve është një pjesë ku secili kemi dilema të ndryshme zgjedhje.

Duket se këtë vit trend është forma e rrumbullakët, që është versioni i gjatë i qethjes, është imituar nga shumë yje në Hollywood, gjatë sezonit 2015 dhe u bë një stil i flokëve, që i shkoi për shtati gati të gjithëve.

Stilimi që përfshin shtrirje të flokëve deri te krahët, mund të bëhet edhe një bishtalec të bukur apo të krijohet një kapje shik e flokëve, pa pasur nevojë për orë të tëra nën të nxehtin e tharësit të flokëve.

Stilet e flokëve trendi më i fundit i sezonit

Në foto janë dhënë disa modele trend të këtij viti.

floket

 

floket4