Sodë buke për një fytyrë të pastër

Soda e bukës ndihmon për të pasur një fytyrë të pastër.

Përveç kësaj, cilësitë e saj ndihmojnë për problemet me aknet, pikat e zeza dhe njollat, duke i hequr qelizat e vdekura dhe papastërtitë e marra nga ambienti.

Për ta bërë gati për përdorim, duhet që ta përzieni me ujë, derisa shtresa të trashet, pastaj të masazhoni fytyrën.

Për të kuptuar se si duhet të veproni plotësisht ndiqni videon e mësipërme.