Simptomat e para të kancerit shfaqen në duar

Llojet e ndryshme të kanceritvijnë me simptoma dhe trajtime të ndryshme. Por sipas një studimi dhe rekomandimi nga mjekët, e përbashkëta e tyre është se simptomat e para shfaqen në duar.

Zakonisht ata shfaqen në formën e çarjeve apo ënjtjeve, ndërsa lëkura bëhet e ashpër.

Shumica e njerëzve i injorojnë këto simptoma, duke qenë se nuk janë të informuar mbi to.

Këto simptoma ndihmojnë në diagnostifikimin e kancerit në fazat e hershme, duke parandaluar kështu përhapjen e tij dhe trajtuar sa më shpejt.

Nëse ju shfaqen këto simptoma, vizitohuni të mjeku për t’u siguruar nëse jeni mirë me shëndetin .

Vëzhgoni ndryshimet e lëkurës: një masë e shfaqur kohët e fundit apo acarimi i një nishani apo shenje ekzistuese, ndryshimi i formës dhe madhësisë së saj mund të jetë shenjë e kancerit të lëkurës./albeu.com/