Si t`i mbani thonjtë tuaj të shëndetshëm

Si t`i mbani thonjtë tuaj të shëndetshëmTrajtoni thonjtë në shtëpinë tuaj. Do t’ju duhen disa thelpinj hudhër dhe disa feta limoni.

Pasi t’i keni larë duart dhe të keni pastruar thonjtë nga manikyri me një thelp hudhër fërkoni për disa minuta thonjtë tuaj një e nga një.

Pas këtij veprimi që do të ju marrë disa minuta kohë, ju duhet të lani duart dhe të përsërisni veprimin, por me fetat e limonit.

Lëngu i hudhrës ka aftësinë të forcojë thonjtë dhe lëngu i limonit i zbardh ato e për më tepër heq dhe erën e pakëndshme të hudhrës.

Një trajtim të tillë duhet t’ia bëni thonjve 2 herë në javë dhe do të mahniteni nga rezultati