Si t’i bëni buzët më të plota për vetëm 30 sekonda?

Si t’i bëni buzët më të plota për vetëm 30 sekonda?Duket e pabesueshme, mirëpo Kim ka treguar se si të bëhen buzët perfekt me vetëm dy veprime dhe për pak sekonda…

Me qëllim që t’u ndihmojë vajzave, zeshkania e popullarizuar ka shpikur mënyrën me të cilën hap pas hapi e përshkruan se si të bëni grim të përsosur, transmeton Telegrafi.

Njëra ndër më të thjeshtat që i bën ajo, mirëpo jo më pak se veprimet e përsosura të grimit gjithsesi është ajo të cilin e përshkruan se si t’i nxirrni në pah buzët.

Shikojeni dhe kopjojeni: