Si të zbardhoni lëkurën me kos

Si të zbardhoni lëkurën me kosNëse lëkura juaj është shumë e errët dhe ju nuk pëlqeni këtë apo keni shenja të errëta në lëkurë ju mund të hapni pigmentin e lëkurës suaj.

Mjafton që të lyeni fytyrën dhe trupin me kos çdo ditë, ta lini të qëndrojë kosin në trup mjaftueshëm deri sa të thahet pastaj shpërlani trupin me ujë të vakët. Pas trajtimit me kos lyeni lëkurën me losion zbardhues.

Një tjetër mënyrë do të ishte larja e fytyrës dhe trupit me qumësht. Acidi laktik i cili ndodhet si në kos ashtu dhe qumësht zbardhon pigmentin e lëkurës duke penetruar thellësisht në pore. Përsëriteni këtë proces për disa muaj me radhë.