Si të visheni në një dasmë vjeshte ?

Si të visheni në një dasmë vjeshte ?Dasmat janë gjithnjë një rast i mirë për të shkëlqyer, pa patur frikë se mos e teproni me zgjedhjet tuaja.

Teminat, pupulat, fustanet e shkurtër, takat e larta… duket se çdo gjë mund të vishet në një dasmë dhe të gabosh është e vështirë, ndonëse në sezonin e ftohtë mundësitë janë më të kufizuara.

Të gjitha vajzat e guximshme që nuk kanë frikë të provojnë, do e gjejnë veten në fotogalerinë e mëposhtme. Provoni të dilni jashtë kufijve të tradicionales e provoni një palë pantallona, një këmishë mëndafshi dhe e sigurtë që do të tërhiqni jo pak vëmendje.

Si të visheni në një dasmë vjeshte ?

Si të visheni në një dasmë vjeshte ?