Si të vendosni grim në sytë e vegjël për efekt më të mirë

Shumë gra për veten mendojnë se kanë sy të vegjël dhe nuk mund t’i theksojnë tërësisht.
Duan të vendosin grim më të errët, por nuk dinë a do t’ua zvogëlojë kjo gjë syrin, ose nuk dinë të bëjnë grim i cili do t’u japë efektin e  syve të shdritshëm dhe të mëdhenj.
Prandaj, shëtitëm pak nëpër internet dhe më në fund gjetëm një video e cila i shpjegon procedurat se si të bëni grim nëse keni sy të vegjël.

Së pari, nxirrini nuancat e çelëta për grim dhe dy-tri nuanca më të errëta dhe shikojeni videon dhe ndiqni hapat. Nëse i ndiqni me kujdes udhëzimet dhe me siguri do ta fitoni efektin e dëshiruar.