Si të siguroheni që dasma juaj të jetë e përsosur

Nëse dëshironi të martoheni, dhe koha ju mban keq, atëherë varësisht nga gjendja financiare, mund të planifikoni të martoheni në vende ku pothuajse gjithmonë mbretëron dielli.

Në vende si Australia, Tajlanda e Fixhi ju mund ta imagjinoni të ndodhë dasma e juaj, por si ta arrini këtë gjë?

Jane pesë hapa kryesorë që Mark Bodega, drejtor i HiFX, thotë se ju duhe t’i ndiqni në mënyrë që ta bëni dasmën tuaj jashtë vendit, dhe që ajo të ketë sukses.

1.Bëjini hulumtimet tuaja

2.Angazhojeni një planifikues dasmash

3.Përdoreni një specialist të pagesave ndërkombëtare

4.Bëni planifikime për raste emergjente

5.Sigurohuni që është ligjore