Si të riktheni besimin?

Besimi në mes partnerëve është kyç për një lidhje stabile, pasi mungesa e besimit do t’u shkaktone një mankth të vazhdueshëm, ku ju gjithnjë do t’u ndiheshit në frikë dhe dyshime.

Besimi në lidhjen tuaj, është mënyra për të qenë të sigurtë se lidhja juaj mund ti tejkaloj edhe vështirësit më të mëdha që mund t’ju paraqiten
Humbja e besimit në mes partnerëve, mund të çoj në ndërprerjen e një lidhje, dhe për rikthimin e saj, duhet angazhim i dyanshëm.

Të gjithë mund të gabojmë ndonjëherë, dhe nëse e dashura yte e ka humbur besimin tek ju për atë shkak, ja disa këshilla si ta riktheni besimin e humbur:

1. Kushtoni vëmendje lidhjes suaj – Mos tentoni ta riktheni besimin e të dashurës suaj, kur nuk jeni të përgaditur për t’ju përkushtuar totalisht lidhjes suaj.

2. Pranoni nëse keni gabuar – Mos e fajsoni të dashurën tuaj, për gabimet të cilat ju i bëni, por mësohu të marrësh përgjegjësi për veprimet tuaja.

3. Mundohuni ti kuptoni ndjenjat e saj – Ajo mund të ndjehet e lënduar dhe e anashkaluar, kështu që rradha është të bisedoni më ndryshe me të.

4. Bindeni atë se keni ndryshuar – Premtoj asaj vetëm për ato që mund ti realizoni në të vërtetë.

5. Tregoni të dashurës suaj sa e rëndësishme është për ju dhe sa shumë kujdeseni për të – Planifkoni diçka të veçantë për të, si darkë speciale, masazh intime…

6. Tregohuni i durueshëm dhe mos e ngutni të dashurën tuaj të merr vendime – Asaj i nevoitet një kohë relativisht e gjatë, për ta harruar atë që ka ndodhur dhe për t’ju rikthyer besimi në ju përsëri.