Si të mos e lejoni rimelin të bie

Si të mos e lejoni rimelin të bieShpesh maskara thahet shumë në qerpikë dhe bie nën sytë tuaj duke bërë ata të duken të errët dhe të papastër. Që kjo të mos ndodhë përdorni dy lloje të maskarës: një maskarë për zgjatje dhe një rezistente nga uji.

Së pari aplikojeni maskarën për zgjatjen e qerpikëve dhe pastaj atë rezitente ndaj ujit. Në këtë mënyrë do të fitoni më shumë volum dhe gjithashtu shtresa rezitente ndaj ujit do të qëndrojë më gjatë duke mos lejuar maskarën të bije.

Nëse frikësoheni se do ta keni të vështirë pastrimin e maskarës rezitent ndaj ujit, mos u frikësoni, kur ajo aplikohet mbi maskarën normale është më lehtë të hiqet.