Si të mbulosh puçrrat?

Puçrra është e kuqe dhe e fryrë, dhe kur e mbulon duket më e madhe. Si ta mbulosh?

Të duhet një korrektor i trashë, një ngjyrë më e hapur se e lëkurës. Zgjidhni një që ka përbërës qetësues si kamomil apo aloe, për të qetësuar fryrjen.

Si duhet: Vendose krem pudrën, dhe më pas, duke përdorur një sfungjer të vogël, vendos shumë pak korrektor në majë të puçrrës.

Përzieji majat e puçrrës me sfungjer nëse puçrra duket më e hapur se lëkura, atëherë pjesa e ngritur do të duket edhe më e madhe. /Telegrafi/