Si të jeni bashkëshort i mirë

Shumë meshkuj nuk dinë si të veprojnë në jetën bashkëshortore dhe nuk kuptojnë pikëpamjet e grave të tyre.

Ja disa veti që u nevojiten meshkujve:

1. Sigurohuni në punësim 
2. Çdo ditë thoni gruas suaj se e dashuroni 
3. Jepni të holla për pagesën e faturave 
4. Rregulloni parregullsitë që janë në shtëpi 
5. Kaloni kohë me fëmijët tuaj 
6. Tregoni se ajo është e vetmja në mendjen tuaj 
7. Bëni komplimente kur ajo shton peshë 
8. Ndihmojeni që të ulë peshën 
9. Inkurajojeni gruan tuaj që t’i ndjekë ëndrrat e saj.
10. Qëndroni afër saj në kohë të vështira 
11. Lavdërojeni kur ajo bën diçka të mirë 
12. Mos flisni keq për nënën e saj (mos harroni, ajo është gjysma e imazhit të nënës së saj) 
13. Mundohuni ta kuptoheni për çdo gjë 
14. Jepni përgjigje kur është nevoja 
15. Kur gruaja juaj është e sëmurë, mundohuni t’i ndihmoni rreth shtëpisë, sepse ajo do ta bënte të njëjtën gjë për ju!