Si te eleminojme rrathet e syve

Rrathet e syve jane difekti me anestetik dhe ne te njejten kohe me i zakoshmi per femrat. Per ato qe zgjohen ne mengjes me hijet e erreta nen sy, edhe pse mund te kene bere nje gjume te qete, e vetmja menyre per ti fshehur ato eshte make-up-i.

Nuk mund te kesh nje shikim perfekt pa fshehur me pare rrathet e syve, prandaj gjeja e pare qe duhet te beni eshte te blini nje korrektor, nje aleat i cili nuk mund te mungoje ne luften tuaj kunder rratheve te syve.

Zgjedhja e korrektorit te pershtatshem per ju eshte i rendesishem. Nese rrathet e syve jane vecanerisht te erreta eshte me mire te perdorni nje korrektor me tonalitet bezhe te hapur, ndersa nese rrathet tuaj te syve tentojne me shume nga ngjyra vjollce atehere mund te zgjidhni nje korrektor ne ngjyre portokalli-bezhe, ose te verdhe-bezhe. Sigurisht qe korrekteri duhet te jete i pershtatshem me lekuren tuaj. Pasi te keni zgjedhur korrektorin e duhur per ju, aplikojeni duke piketuar me gisht rreth syve, me pas sfumojeni. Pasi te keni aplikuar korrektorin, aplikoni fondotinten, pas ketyre veprimeve mund te vazhdoni me make-up-in tuaj.